Töihin Meetonline.fi:lle!

Haemme joukkoomme fiksuja tavallisia ihmisiä, jotka haluavat tehdä työtä kotona. Työssä tarvitset riittävän rauhallisen työtilan, vakaan nettiyhteyden sekä tietokoneen ja kuulokkeet.

Työn kuvaus: Meetonline on vuodesta 2020 toiminut etätyötoimisto. Yksi keskeisistä tavoitteistamme on olla hyvä ja mukava työpaikka, haastavalla telemarkkinoinnin toimialalla. Meillä tuntuu väki viihtyvän, joten voi todeta meidän onnistuneen tässä tavoitteessamme. Uskomme, että työllistämispolitiikkamme tuo meille parhaat tekijät, joiden kanssa me yhdessä tuotamme asiakkaillemme parhaan asiakaskokemuksen.

Nyt haemme hyviä tyyppejä Suomen World Vision ry:n kummihankintaprojektiin. Työhön saat meiltä koulutuksen, joten perusfiksu, oikean asenteen omaava henkilö pärjää työssä varmasti. Työn luonteen mukaisesti on hyvällä työpanoksella mahdollisuus hyviin ansioihin.
Sopivana pidämme hakijaa, jolla on elämänhallinta kunnossa, joka sitoutuu tekemiseen, on oppimishaluinen ja toiset huomioiva hyvä tyyppi. Äidinkielen on hyvä olla suomi, mutta kaksikielisyys on iso etu tässä työssä.

Etätyö on mahdollistanut sen, että moni nykyisistä työntekijöistämme tekee työn Suomen ulkopuolella. Niin voit tehdä sinäkin. Erityisesti toivomme saavamme hakijoita Espanjasta Costa Blancan alueelta, koska tarkoituksemme on keväällä avata myyntikonttori Torreviejaan.

Jos koet olevasi sopiva etätyöhön, niin ehdottomasti kannattaa laittaa hakemus osoitteeseen info@meetonline.fi. Sovitaan etähaastattelu, jonka jälkeen sopivat tekijät pääsevät pian aloittamaan mukavan duunin, kivojen työkavereiden ja esimiesten kanssa.

Jos joku asia jäi askarruttamaan, niin voit soittaa Jyri Peltoniemi +35850 323 4613 (Myös Whatsapp)

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!